Casa N & A

Aquest habitatge unifamiliar situat a la comarca de de l’Anoia, província de Barcelona, ha estat concebut com un gran volum al que se li incorpora tot el programa funcional.

En una parcel·la amb pendent molt pronunciada, el volum arquitectònic s’encasta amb el terreny, de forma que s’aconsegueixen adaptar les diferents àrees i plantes que la conformen, a la particular orografia del terreny escollit per la seva edificació.

L’habitatge, una obra d’arquitectura contemporània, es construeix al principi de la parcel·la, per aportar intimitat i privacitat a la zona posterior, on es troba la piscina i l’àrea enjardinada.

El disseny de la façana i el seu cromatisme juguen un paper fonamental en aquest projecte. Aquesta façana es divideix en dues propostes cromàtiques en què els elements en negre actuen com sòcol que llisca sobre el terreny i les zones blanques s’adapten a les negres i al propi terreny per aportar moviment escultural a l’edificació.

A més, el volum superior blanc enllaça la façana sud i nord per donar protagonisme a les vistes i el paisatge que envolta l’habitatge.

A la façana nord es projecta la terrassa privada de la suite, una extensió íntima del dormitori principal de l’edificació.

El mateix joc cromàtic exterior es reflecteix en el disseny d’interiors, que destaca per l’ús de tonalitats en blanc, negre i gris, tant en la selecció del mobiliari com en els paviments i revestiments, aportant així una sensació de continuïtat interior-exterior, molt elegant i clarament contemporània.

El volum es divideix en tres plantes: al soterrani s’ubica el garatge, a la planta baixa es dissenya la zona de dia -amb la zona d’estar, el menjador i la cuina presidida per una gran illa de cuina amb tamborets-, tres ambients principals distribuïts en un espai diàfan, al que s’accedeix des de l’exterior, gràcies a una espectacular porta pivotant. Ja a la primera planta trobem la zona de nit, on es projecten els dormitoris de l’habitatge.

El jardí posterior es divideix en dos nivells: connectat amb la zona d’estar, menjador i cuina vam dissenyar una àrea de relax amb taula de menjador i barbacoa mentre que al nivell posterior es crea una zona de jocs amb la piscina com a element principal.

  • Arquitecte Hector Hidalgo Pelegrina
  • Interiorista Neus Casanova
  • Qualificació energètica A 42 Kwh/m2 any
  • Localització Anoia
  • Sup. construïda / útil 356m2 / 286m2
  • Durada de l'obra 8 mesos

Contacte

Adreça
C. Sèneca, 15 Local 1
Barcelona 08006

Telèfon
+34 938 324 298
Tens un dubte? No te'l quedis. Escriu-nos, truca'ns o vine a la nostra oficina. Les nostres portes sempre estan obertes.

He llegit i accepto els termes legals.